Een explosie van papieren figuren

16 april 2020
122

De kunstwerken van Crystal Wagner zijn zo rijk aan kleuren en vormen dat ze uit hun lijsten lijken te barsten. De voormalige ontwerpster van grafische prints past haar ervaring nu toe op deze werken, waarin ze op alle mogelijke manieren naar diepte zoekt.

Haar inspiratie vindt ze vooral in de natuur; de abstracte doorvertaling voelt als een een uitnodiging aan iedereen om erin te zien wat men wil. Slangen, watermonsters, kleurrijke vogels, koralen? Je zegt het maar!

3 21 22 24 25 26c 29 30 wildeffluxdetail3 wildeffluxdetail4 wildeffluxleftCrystal Wagner 28 Crystal Wagner 29   Crystal Wagner x

Lees ook:  Vingerverven voor gevorderden

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Hoe kun je optimaal genieten van je tuin?

Normandië in Frankrijk bezoeken

Hoe bewaar je de innerlijke rust als je op zoek bent naar een huis

Je keuken Feng Shui inrichten

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings