Een explosie van bloemen

30 september 2014
35

Fong Qi Wei maakte deze prachtige foto's van bloemen. Ontrafeld en stukje voor stukje uitgestald lijkt de bloem zich volledig bloot te geven: 'dit is wie ik ben'.

Qi Wei is gefascineerd door de complexe structuren van de natuur. In bloemen vertaalt zich dat in de 'radicale symmetrie' die contrasteert met de 'individuele onderdelen van een bloem'; in iedere foto is iets anders te ontdekken. Het moment waarop hij de bloem vastlegt maakt haar schoonheid in 1 klap oneindig: minuten, soms zelfs seconden na de shoot begint de bloem al te verwelken.

Meer van het werk van Fong Qi Wei kun je bekijken op zijn website.

explosie bloemen fong qi wei6
explosie bloemen fong qi wei5explosie bloemen fong qi wei4explosie bloemen fong qi wei3explosie bloemen fong qi wei2explosie bloemen fong qi wei

Lees ook:  Bijzondere bloementaarten die je ook gewoon kunt eten

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een goed gevoel hebben is het halve werk

Het principe van vrouwen en haarvrij, wat vinden we ervan?

De betekenis van de kleur van je ogen

Creatief met kleding

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings