Een dromerige boottocht door de lucht

11 januari 2015
198

Het begon allemaal met een ontmoeting tussen Luigi Prina en Eugenio Tomiolo, 20 jaar geleden. Luigi Prina won op zijn 16e een wedstrijd in modelvliegtuigjes bouwen, en was daarna uitgegroeid tot een succesvol architect. Eugenio Tomiolo was schilder en botenbouwer.
De ontmoeting tussen de twee mannen draaide al snel uit op een weddenschap: kon Luigi Prina een modelbootje door de lucht laten vliegen als een vliegtuig? Het lukte, tegen een toevallig maar prachtig toepasselijk decor van een met wolken beschilder plafond.
Een nieuwe passie was geboren, en sinds die dag stuurt de nu 86-jarige Prina nog steeds kleine houten bootjes, fietsen en andere verrassende voertuigen op een dromerige tocht door de lucht.

Luigi Prina 1 Luigi Prina 2 Luigi Prina 3 Luigi Prina 4 Luigi Prina 5 Luigi Prina 6 Luigi Prina 7 Luigi Prina 8 Luigi Prina 10 Luigi Prina 11 Luigi Prina 12 Luigi Prina 14 Luigi Prina 15 Luigi Prina 16Bron: blinkingcity.com

Lees ook:  Verborgen garderobe van Frida Kahlo geeft een uniek inkijkje in haar leven

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Babykamer inrichten? Bekijk deze checklist!

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings