Een boomhut van bamboe

17 oktober 2016
545

Sommigen mensen dromen al jaren van een tiny house, anderen moeten er niet aan denken om in zo'n kleine ruimte te wonen. Echter, voor een vakantie is het voor de meesten wel overzichtelijk: vooral als je tiny house comme bamboehut in een warm land staat zoals dit exemplaar op het terrein van The Playa Viva in Mexico.

Mooi aan deze constructie is dat gasten tegelijk binnen en buiten kunnen wonen in een complete ruimte. De aan het strand liggende hut strekt zich uit over een prachtig natuurgebied van 210 meter en is ontworpen met het doel is om de bewoner visueel te hypnotiseren en tegelijkertijd de duurzaamheid van het huisje te benadrukken (alles draait ook op zonnen-energie).

Voor een Nederlandse variant zou een beetje extra isolatie geen overbodige luxe zijn, wel is het prachtig om even bij weg te dromen...

bamboo-tinyhouse-2

bamboo-tinyhouse-6

bamboo-tinyhouse-3

bamboo-tinyhouse-8

bamboo-tinyhouse-9

bamboo-tinyhouse-10

 

Via: My Modern Met 

Lees ook:  Van de natuur genieten zonder het te schaden

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down