Een bijzondere kalender van de maan

28 februari 2015
368

Een nieuwe maan, het eerste kwartier, volle maan en het laatste kwartier - het geeft soms veel rust om de beleving van tijd op te hangen aan de gestage verandering van de maan. Geen jachtige tijdsaanduidingen, maar fases die elk hun eigen kracht uitoefenen.
Het concept van een kalender van de maanfases is bekend, maar de Amerikaanse ontwerpster Christy Nyboer maakte een bijzonder mooie variant die ware kunstwerken op zich zijn. Het mysterieuze karakter en het rustgevende aura komen op een subtiele manier tot uiting. Enkele modellen geven - heel toepasselijk - ook licht in het donker.
Nyboer verkoopt de (grote) platen via Etsy.
maan10 maan11 maan4 maan3 maan5 maan6 maan9 maan8

Lees ook:  "Mijn spiegelbeeld vertelt me niet hoe oud ik me vóel!"

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

Eindelijk wonen op jezelf, hoe pak jij dat aan?

Afscheid nemen van een trouwe viervoeter: gedichten over het overlijden van een kat

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down