Een beestenboel van bladeren

27 november 2014
212

Dagelijks worden bergen herfstbladeren door gemeentewagens van de straat aangeveegd en opgezogen. Eenmaal bruin en in zulke grote hoeveelheden willen we er meestal graag vanaf. Zo niet voor illustrator Baku Maeda. Hij geeft deze dorre bladeren een tweede leven als vos, kameleon of tapir.
De combinatie van de basisvorm van het blad en kunstig knipwerk geeft een treffende expressie van het karakter van de verschillende beestjes. Om vrolijk van te worden!
leafbeast6 leafbeast5 leafbeast4 leafbeast3 leafbeast2 leafbeast1
Foto's via bakumaeda.tumblr

Lees ook:  Dit Japanse hotel wordt al 46 generaties door dezelfde familie gerund

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings