Duizenden vlinders hervinden hun vrijheid

11 september 2015
170

Voor haar kunstproject 'A Butterfly's Eye View' deed Eiji Watanabe iets bijzonders: ze knipte duizenden papieren vlinders uit veldgidsen voor vlinderspotters, en 'bevrijdde' ze op de muren en plafonds van de Kenji Taki galerie in Japan. Aan de ene kant is er iets onnatuurlijks aan de vlinders, zo perfect ingekleurd en keurig gepositioneerd in de ruimte. Maar aan de andere kant symboliseert deze bijzondere installatie een veelkleurige vrijheid. Mooi!
Duizenden vlinders hervinden hun vrijheid | Paradijsvogels MagazineDuizenden vlinders hervinden hun vrijheid | Paradijsvogels MagazineDuizenden vlinders hervinden hun vrijheid | Paradijsvogels MagazineDuizenden vlinders hervinden hun vrijheid | Paradijsvogels MagazineDuizenden vlinders hervinden hun vrijheid | Paradijsvogels Magazine
[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]
[hr]
Via: mymodernmet.com

Lees ook:  Deze borden worden met de hand beschilderd met duizenden stippen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings