Duizenden spelden en knopen

6 juli 2015
156

Deze werken bestaat alleen uit..spelden en knopen! Ran Hwang vindt de fysieke en repetitieve inspanning die hier bij komt kijken ontspannend werken: "Ik spijker duizenden spelden in de muur, net als een monnik die naar de muur gekeerd zijn zen-meditatie uitvoert". Hwang combineert de spelden met knopen, omdat deze laatste "zo gewoon als de mens zelf zijn". Haar werken variëren van uitgewerkte vogels tot abstracte, bloemachtige voorstellingen die met licht en schaduw nog een extra dimensie krijgen.
[hr]
koralenDeze kunstenares borduurt kleurrijke koralen op haar huis-tuin-en-keuken naaimachine
 
 
[hr]
http://www.mymodernmet.com/profiles/blogs/preserved-1940s-farmhouse http://www.mymodernmet.com/profiles/blogs/preserved-1940s-farmhouse http://www.mymodernmet.com/profiles/blogs/preserved-1940s-farmhouse http://www.mymodernmet.com/profiles/blogs/preserved-1940s-farmhouse http://www.mymodernmet.com/profiles/blogs/preserved-1940s-farmhouse http://www.mymodernmet.com/profiles/blogs/preserved-1940s-farmhouse http://www.mymodernmet.com/profiles/blogs/preserved-1940s-farmhouse http://www.mymodernmet.com/profiles/blogs/preserved-1940s-farmhouse Spelden en knopen worden kunst | Paradijsvogels Magazine Spelden en knopen worden kunst | Paradijsvogels Magazine Spelden en knopen worden kunst | Paradijsvogels Magazine Spelden en knopen worden kunst | Paradijsvogels Magazine Spelden en knopen worden kunst | Paradijsvogels Magazine
[hr]
Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen:
[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Het genot van kijken naar uitgesmeerde verf

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Chakra kleuren: ontdek de verbanden en betekenissen

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Palo Santo: de magische krachten van dit heilige hout

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings