Duizend kraanvogels voor duizend vreemden

10 november 2015
304

Wanneer was de laatste keer dat u iets deed voor een vreemde, zonder er iets voor terug te verwachten? Een simpel gebaar kan een groot verschil maken. Zo wenst Martijn van Osch iedere ochtend iedereen vrolijk 'goedemorgen!'. En nu is er Mariëlle Coppes van Magical Day Dream. Zij vouwt kraanvogels om anderen wat vrolijkheid te bezorgen. Het klinkt misschien simpel, maar ze is er met hart en ziel mee bezig geweest: de afgelopen tijd vouwde ze 1000 (!) kraamvogels om uit te delen aan 1000 nietsvermoedende voorbijgangers. Mensen ontvangen ook een briefje van haar, met daarop:
[quote text_size="medium"]
"Ik heb 1000 papieren origami kraanvogels gevouwen. Dit is er eentje. Hij is voor jou. Omdat het soms best lastig is om aan anderen te laten merken dat je om ze geeft, helemaal als je ze helemaal niet kent. Ik hoop dat je een geweldige dag hebt"
[/quote]
Het resultaat? Een grote glimlach op de gezichten van 1000 mensen, en een nóg grotere glimlach op het gezicht van Mariëlle zelf! Zo kan een klein gebaar een groot verschil maken. Inspirerend!

[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Verschillende manieren om je angsten te overwinnen!

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Griekse mythologie: de schepping van de wereld

Zo wordt alcoholvrije wijn gemaakt

Het troostende effect van begrafenis liedjes

De 6 allermooiste gedichten bij overlijden broer

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings