Waar droomt u van?

1010 VIEWS
Waar droomt u van?

Beroemd en berucht: de magische 50. Wordt het een goeie ouwe midlife crisis, of zijn de tweede 50 nog beter dan de eerste? In de serie Midlife Twist brengen we een ode aan het tweede levensdeel. De wijsheid, de inspiratie, de hernieuwde vrijheid, en vooral het stukje Paradijsvogel dat iedereen in zich heeft. Bekijk boeiende verhalen over levensgrote thema’s, en discussieer vooral mee.

“You are never too old to set another goal or dream another dream”
C.S. Lewis

Schrijver C.S. Lewis laat er geen twijfel over bestaan: iedereen kan zijn dromen waarmaken, of je nu 18 of 80 bent. De tachtigjarige Afghaan Fauja Singh verhuisde naar New York, begon met hardlopen en rende meerdere keren de marathon. Anne begon op haar 59ste een carrière als model. En Loes ging op de bonnefooi backpacken in Thailand.

Daarom deze keer de vraag: wat zijn uw dromen en plannen voor de toekomst? Bekijk de antwoorden van anderen in onderstaande film, en deel uw eigen mening in het reactieveld onderaan deze pagina. Onder de mooiste reacties verloten we vijf setjes inspiratiekaarten!

Wilt u de volgende keer weer mee discussiëren, of gewoon zien hoe anderen aankijken tegen het leven na de 50? Laat onderstaand uw gegevens achter en ontvang een mailtje wanneer de volgende editie geplaatst wordt.

Lees ook:  Mode-inspiratie van kleurrijke vrouwen die durven

Film: Niki Boomkens

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

MEER INSPIRATIE

Waarom iedere dag mediteren goed voor je is
Het Pieterpad bewandelen | Dit moet je weten
Waarom yoga in de natuur goed voor je is
De dagelijkse routine van briljante geesten

One thought on “Waar droomt u van?

  1. Bewust beginnen aan de tweede helft van je leven. En dit hoeft niet altijd een crisis te zijn. Meer een soort van midlife-luck. Het is geluk hebben om opnieuw te kunnen beginnen. Het is kansen zien en nemen. Gelukkig worden door alle wijsheid die je hebt opgedaan in de eerste helft van je leven. En weten door die eerste helft dat alles goed komt, en vaak ook nog in een veel betere vorm dan je ooit gedacht had.


Comments are closed.