Drinkende dieren gefilmd vanuit de waterbak

30 mei 2017
162

In the middle of nowhere in Texas, in de Chihuahuawoestijn om precies te zijn, woont ene John Wells. In de wijde omgeving is geen mens, huis of auto te bekennen. Toch krijgt Wells regelmatig bezoek, namelijk van de wilde en semitamme dieren die in de buurt van zijn Field Lab wonen. De dieren weten dat ze bij hem altijd voor wat drinken en een snack terecht kunnen. En dus besloot foto- en videograaf Wells dit vanuit een bijzondere hoek vast te leggen.

Dorstige dieren

Onderin een emmer legde Wells een waterbestendige GoPro om te kijken welke dieren allemaal hun dorst zouden komen lessen. Naast zijn hanen Chupa en Manny kwamen ook twee vinkjes verfrissing zoeken. Een wilde ezel slurpt het water naar binnen door zijn tong als rietje te gebruiken, maar de geadopteerde Texas Longhorn Ben vindt het maar een verdachte zaak.

Bekijk ook: Op deze voederplank voor vogels is een camera gezet - met prachtig resultaat

Katoenstaartkonijn George, die eens gered werd door Wells en weer uitgezet, toont geen enkele twijfel en tast toe. Goed om te weten: de bijen aan het begin van de video zijn gered een hebben inmiddels een eigen waterbak met vlot om op te zitten.

Bekijk de leuke dierenbijeenkomst in deze video.

Via Bored Panda
Lees ook:  Van afval tot levendige kunst

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

Onbezorgd leven met een woonverzekering

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings