Driedimensionale miniatuurlandschappen van bloemen

13 september 2014
66

"Beeld je het volgende in: een grote knal en een vuurwerk van bloemzaadjes in de ruimte. Hoe zou ons universum er vervolgens uitzien?" Kunstenares Anne ten Donkelaar nam deze vraag als uitgangspunt voor de serie 'Constructies van bloemen'.
Haar antwoord: nieuwe soorten bloemen ontstaan, die op nog onbekende planeten uit de grond rijzen als een gedetailleerd miniatuurlandschap. Met gedroogde wilde bloemen, stuifmeelknoppen en papieren exemplaren maakt Ten Donkelaar prachtige driedimensionale collages.
Door de diepte die ze in haar werk aanbrengt lijken de bloemen en composities bijna echt. Deze arrangementen willen wij ook wel in onze echt tuin..
donkelaar1
tendonkelaar6 tendonkelaar5 donkelaar7 donkelaar4 donkelaar2
 

Lees ook:  Vuurwerk van bloemen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Het principe van vrouwen en haarvrij, wat vinden we ervan?

De betekenis van de kleur van je ogen

Creatief met kleding

5 redenen om te mediteren

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings