Doe-het-zelf kraskunst

1346 VIEWS
Doe-het-zelf kraskunst

Enige tijd schreven we er al over, kleurboeken voor volwassenen zijn in, en niet voor niets: de kleurboeken van tegenwoordig zijn kunstwerkjes op zich en het vervolmaken van de prachtige platen geeft een gevoel van rust. Op sommigen heeft het zelfs een bijna meditatieve werking. Eerder zetten wij de mooiste kleurboeken van dit moment al op een rij, perfect als cadeautje voor uzelf of een creatieve vriend of vriendin. Vandaag voegen we daar een bijzonder boek aan toe: doe-het-zelf kraskunst.

Afgeleid van de kleurboekentrend is er nu namelijk ook: krassen voor volwassenen! Bedacht door de Zuid-Koreaanse design studio Lago en absoluut niet zo simpel als het klinkt. Het boek ‘Scratch Night View‘ bestaat uit allerlei skylines, waarin u grijze vakjes goud ‘krast’, zodat prachtige nachtelijke beelden ontstaan. De techniek vereist opperste concentratie en het resultaat is verbluffend mooi.

Doe-het-zelf kraskunst | Paradijsvogels MagazineDoe-het-zelf kraskunst | Paradijsvogels MagazineDoe-het-zelf kraskunst | Paradijsvogels MagazineDoe-het-zelf kraskunst | Paradijsvogels MagazineDoe-het-zelf kraskunst | Paradijsvogels MagazineDoe-het-zelf kraskunst | Paradijsvogels Magazine


Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:


MEER INSPIRATIE

Hoe je de tijd kunt vertragen als je ouder wordt
4 creatieve manieren om meer planten in huis te halen
Bijzondere bloementaarten die je ook gewoon kunt eten
Oude postzegels vormen de basis voor sprookjesachtige prenten