Doe-het-zelf kraskunst

5 oktober 2015
317

Enige tijd schreven we er al over, kleurboeken voor volwassenen zijn in, en niet voor niets: de kleurboeken van tegenwoordig zijn kunstwerkjes op zich en het vervolmaken van de prachtige platen geeft een gevoel van rust. Op sommigen heeft het zelfs een bijna meditatieve werking. Eerder zetten wij de mooiste kleurboeken van dit moment al op een rij, perfect als cadeautje voor uzelf of een creatieve vriend of vriendin. Vandaag voegen we daar een bijzonder boek aan toe: doe-het-zelf kraskunst.
Afgeleid van de kleurboekentrend is er nu namelijk ook: krassen voor volwassenen! Bedacht door de Zuid-Koreaanse design studio Lago en absoluut niet zo simpel als het klinkt. Het boek 'Scratch Night View' bestaat uit allerlei skylines, waarin u grijze vakjes goud 'krast', zodat prachtige nachtelijke beelden ontstaan. De techniek vereist opperste concentratie en het resultaat is verbluffend mooi.
Doe-het-zelf kraskunst | Paradijsvogels MagazineDoe-het-zelf kraskunst | Paradijsvogels MagazineDoe-het-zelf kraskunst | Paradijsvogels MagazineDoe-het-zelf kraskunst | Paradijsvogels MagazineDoe-het-zelf kraskunst | Paradijsvogels MagazineDoe-het-zelf kraskunst | Paradijsvogels Magazine
[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]
[hr]

Lees ook:  Jurken in de Victoriaanse tijd

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

Eindelijk wonen op jezelf, hoe pak jij dat aan?

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down