Dit zijn de woontrends van dit moment

24 mei 2022
343
boormachine kopen

Om de zoveel tijd zijn er weer nieuwe woontrends die we in de gaten gaan houden. Als je het leuk vindt om met de laatste trends mee te gaan, kun je hier rekening mee houden als je van plan bent je interieur wat aan te passen. Of je nu een grote verbouwing wilt doorvoeren of slechts wat kleine aanpassingen wilt doen, het is leuk om op de hoogte te blijven van de laatste woontrends. Benieuwd naar de woontrends van dit moment? Lees gauw verder, wij sommen er hieronder een paar voor je op.

Ronde vormen

Het werd in 2021 al steeds populairder en ook nu is het nog steeds heel geliefd in interieurs: ronde vormen. Als je graag wat wilt veranderen in je interieur, dan is dit zeker iets waar je over na kunt denken. Hoe je ronde vormen terug kunt laten komen in je woning? Denk aan bijvoorbeeld ronde meubels of ronde accessoires. Van een ronde salontafel tot een rond vloerkleed in huis: je mogelijkheden zijn eindeloos. Door voor ronde vormen te kiezen in huis, kan jouw interieur er speelser uit komen te zien. Dit kan een leuk effect geven aan je woning.

Duurzaam interieur

Als we het hebben over woontrends van dit moment, kunnen we ook het duurzaam interieur niet vergeten. Duurzaamheid is in de afgelopen jaren enorm belangrijk geworden en er wordt al op verschillende manieren rekening mee gehouden. Van het verduurzamen van je woning tot het verduurzamen van je garderobe: je kunt op meerdere manieren een steentje bijdragen aan een beter milieu. Maar waar kun je dan aan denken als we het hebben over het verduurzamen van je interieur? Denk bijvoorbeeld aan het kopen van tweedehands spullen of producten die op een duurzame, eerlijke manier zijn geproduceerd. Ook het kiezen voor natuurlijke materialen of tijdloze producten draagt bij aan een duurzamer interieur.

Lees ook:  5 Manieren om vakantieherinneringen vast te leggen

Smart meubels

Smart home heeft in de laatste jaren steeds meer bekendheid gekregen. Het is dan ook niet gek dat smart meubels steeds meer on trend worden. Op dit moment zijn er al een aantal smart meubels een echte trend, waardoor je hier zeker over na kunt denken. Je maakt je woning in dit geval nog comfortabeler en klaar voor de toekomst. Waar je aan kunt denken als we het hebben over slimme meubels? Bijvoorbeeld aan een fauteuil met verwarmingsfunctie of een bank met uitschuifbare zitting.

Meer groen in huis

Een andere woontrend die je in gedachten kunt houden als je wat aanpassingen wilt doen aan je interieur, is meer groen in huis. Dit is haalbaar door meer planten en bloemen toe te voegen, maar bij meer groen in huis kun je ook denken aan het toevoegen van verschillende groentinten. Ook het toevoegen van groene accessoires, zoals bijvoorbeeld een hangplant, is een goede mogelijkheid. Van plan om groene accessoires op te hangen in huis? Zorg er dan voor dat je over een goede boormachine beschikt. Als je dit nog niet hebt, is een boormachine kopen handig. Een boormachine kopen is niet alleen handig voor klusjes tijdens een grote verbouwing, maar dus ook bij kleinere klusjes zoals het ophangen van decoratie.

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down