Deze kat reist met haar baasje door Canada

25 september 2017
476

Je hebt werkpaarden en je hebt luxe paarden. Dit gezegde gaat ook op voor sommige katten, die vaak hun energie zeer efficiënt inzetten voor de dagelijkse zaken en als geen ander kunnen genieten van hun rust. Ook de kat Suki heeft het getroffen. Deze Bengaalse avonturier heeft een Canadees baasje dat haar overal mee naartoe neemt. Maar waarschijnlijk denkt de kat dat het precies andersom is...

Van kanotochtjes tot boswandelingen en avontuurlijke autoritjes: Suki gaat maar al te graag mee op reis en steelt de show in elke foto. De avonturen van Suki The Cat zijn te volgen via Instagram.

In dit filmpje zie je hoe Suki het water verkent

Dit filmpje laat zien hoe Suki vis probeert te vangen vanuit de kano

Vind je reizen en huisdieren ook zo leuk? Via Trustedhousesitters kan je deze twee passies heel goedkoop met elkaar combineren. Terwijl je reist pas je gratis op het huis en huisdier van een ander en hoef je alleen je ticket te betalen. 

Lees ook:  De reflectie van natuur in geluid

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down