Dit is hoe de Sagrada Familia er in 2026 uit zal zien

30 oktober 2015
334

Sinds de eerste steen in 1882 werd gelegd is er bijna onophoudelijk aan de kerk gebouwd. De optimist in Gaudí dacht dat hij zijn kerk in 10 jaar kon afronden. Gedurende de bouw wilde Gaudí van alle details op de hoogte gehouden worden. Hij ging er zo in op dat hij na 1914 geen andere opdrachten meer aannam. De kerk is zijn laatste werk, tegen het einde van zijn leven woonde hij zelfs enige tijd op de bouwplaats.
Inmiddels duurt de bouw zo lang dat vroeg voltooide delen al weer moeten worden gerenoveerd... Maar nu is de einddatum dan eindelijk in zicht: de bouwcommissie heeft een paar jaar geleden aangegeven dat de kerk in 2026 zal worden voltooid. Onderstaand filmpje laat een digitale versnelde weergave zien van de geplande ontwikkeling richting 2026.
De optimisten in ons willen niets liever dan alvast een ticket Barcelona boeken voor 2026. Tegelijkertijd hebben wij ook zo'n vermoeden dat de kans groot is dat dan de laatste steen nog steeds niet is gelegd... Af of niet af, het blijft een fascinerend bouwwerk!
https://www.youtube.com/watch?v=RcDmloG3tXU
 

Lees ook:  Tips voor het bouwen van je eigen huis

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings