Dit is de kleurrijke stijl van straatfotografe en blogger Misja B.

2226 VIEWS
Dit is de kleurrijke stijl van straatfotografe en blogger Misja B.

Je hebt bij ons al eerder artikelen voorbij zien komen van straatfotografe en blogger Misja B. Misja fotografeert iets oudere mannen en vrouwen met een eigen, gedurfde stijl. Vaak vindt zij haar ‘onderwerpen’ gewoon op straat in het voorbijgaan. Soms is ze ook op de rode loper te vinden zoals bij de tentoonstelling van de eigenzinnige ontwerpers Puck & Hans waar zij de kleurrijke bezoekers tijdens de opening vastlegde. 

Hoewel Misja graag andere mensen voor haar lens krijgt, laat ze op veler verzoek haar eigen stijl op Instagram zien. Met een mooie grijze coupe, opvallende bril en haar voorliefde voor de Bretonse streep is ze zelf ook een stijlvolle en kleurrijke verschijning. Mooi dat Instagram allang niet meer slechts het domein is van twintigjarige fashionista’s en ook onze generatie er steeds meer gebruik van maakt.

Heerlijk om zo inspiratie op te doen!

En: ken je nog meer (Nederlandse) oudere stijliconen? Laat het ons weten!

 

Meer lezen over Misja en de mensen die zij fotografeert? Lees dan ook dit inspirerende artikel over de stijl van kunstenares Ans Markus toen Misja een kijkje mocht kijken in haar kledingkast.


Fotografe en blogger Misja B. (1952) kun je uittekenen in een streepjesshirt, Francis Kleinbril en fotocamera. Op straat – van Amsterdam tot Kopenhagen en Parijs – fotografeert ze iets oudere hippe mannen en vrouwen dit een gedurfde, eigen stijl hebben. Ze ontfutselt hun modegeheimen en deelt deze op haar blog, samen met de mooiste mode-adresjes en de beste tips uit haar zwarte boekje. Van Vogue tot vintage: hier vind je inspiratie om je eigen stijl (opnieuw) uit te vinden!

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

Lees ook:  60-jarige schone schittert in badmode campagne van H&M

MEER INSPIRATIE

Unieke kans: je eigen streetstyle fotoshoot door Misja B.!
8 feestelijke hoeden van creatieve duizendpoot Lenny Moeskops
Marja Koppen (64) laat zien: je hoeft niet rijk te zijn om er goed uit te zien!
Misja B. fotografeerde Jeanie (66): “Op mijn leeftijd heb je niet slechts een verleden, maar bovenal een toekomst!”