Dit is de kleurrijke stijl van straatfotografe en blogger Misja B.

4 augustus 2017
291

Je hebt bij ons al eerder artikelen voorbij zien komen van straatfotografe en blogger Misja B. Misja fotografeert iets oudere mannen en vrouwen met een eigen, gedurfde stijl. Vaak vindt zij haar 'onderwerpen' gewoon op straat in het voorbijgaan. Soms is ze ook op de rode loper te vinden zoals bij de tentoonstelling van de eigenzinnige ontwerpers Puck & Hans waar zij de kleurrijke bezoekers tijdens de opening vastlegde. 

Hoewel Misja graag andere mensen voor haar lens krijgt, laat ze op veler verzoek haar eigen stijl op Instagram zien. Met een mooie grijze coupe, opvallende bril en haar voorliefde voor de Bretonse streep is ze zelf ook een stijlvolle en kleurrijke verschijning. Mooi dat Instagram allang niet meer slechts het domein is van twintigjarige fashionista's en ook onze generatie er steeds meer gebruik van maakt.

Heerlijk om zo inspiratie op te doen!

En: ken je nog meer (Nederlandse) oudere stijliconen? Laat het ons weten!

 

Meer lezen over Misja en de mensen die zij fotografeert? Lees dan ook dit inspirerende artikel over de stijl van kunstenares Ans Markus toen Misja een kijkje mocht kijken in haar kledingkast.


Fotografe en blogger Misja B. (1952) kun je uittekenen in een streepjesshirt, Francis Kleinbril en fotocamera. Op straat – van Amsterdam tot Kopenhagen en Parijs – fotografeert ze iets oudere hippe mannen en vrouwen dit een gedurfde, eigen stijl hebben. Ze ontfutselt hun modegeheimen en deelt deze op haar blog, samen met de mooiste mode-adresjes en de beste tips uit haar zwarte boekje. Van Vogue tot vintage: hier vind je inspiratie om je eigen stijl (opnieuw) uit te vinden!

Lees ook:  Hoe creëer je een goede ochtendroutine?

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down