Dit is de duurste auto op aarde

11 mei 2020
321
auto aan huis wassen

Er is geen te kort aan dure auto’s op de wereld. Je buurman heeft misschien dan wel net die nieuwe Audi gehaald, maar het kan nóg wel wat gekker. Als we het hebben over dure auto’s komen merken als Ferrari, Lamborghini, Rolls-Royce en Bugatti al snel ter sprake. Gaat het om de meest waardevolle auto ter wereld, dan draagt Bugatti deze titel (nog steeds). Eerder was het model Chiron de duurste auto die je kon kopen, maar dat is met de nieuwe La Voiture Noire alweer overtroffen. Van dit model is er slechts ééntje gemaakt. Vanzelfsprekend is de eigenaar iemand met een behoorlijk vermogen. Niemand minder dan voetbalster Cristiano Ronaldo brult elke ochtend in deze 8 liter door de straten van Turijn. Hoeveel de spits betaalde? Een slordige 11 miljoen euro!

Verbazingwekkende statistieken

De sportauto van Bugatti heeft statistieken waar je u tegen zegt. Zo trekt de auto met zijn 1500 PK in 2,4 seconden naar de 100 kilometer per uur. Tel dit op bij 1600 newtonmeter aan trekkracht en je hebt een raket op wielen. Gelukkig hebben voetballers financieel meestal niets te klagen, daardoor zal het tanken voor CR7 eerder irritant dan duur zijn. Met een gemiddeld verbruik van meer dan 1 op 3 zal hij namelijk regelmatig moeten stoppen bij de benzinepomp.

Er is meer

Op zondagmiddag je auto aan huis wassen is voor Cristiano verre van een straf. De Bugatti La Voiture Noire is namelijk zeker niet de enige supercar in zijn collectie. Volgens diverse mediabronnen heeft ie’ er nog zo’n 11, en daar zitten niet de minste modellen tussen. Zo zou Ronaldo onder meer eigenaar zijn van een Rolls-Royce Ghost, een Porsche 911, een Bentley Continental GT, een Ferrari 599 GTO en andere bolides van merken als McLaren, Mercedes Benz, Lamborghini en Maserati. Wil jij nog goed betaald krijgen om een auto aan huis te wassen, dan schijnt het dat de vedette van Juventus nog wel eens fooi geeft.

Lees ook:  Het gaat om stijl, niet om leeftijd!

 

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down