Dit huisje midden in het bos is volledig gemaakt van glas-in-lood ramen

18 april 2017
312

Glaskunstenares Neile Cooper maakt sieraden van glas en ontwerpt uitbundige glas-in-lood ramen. Maar dat niet alleen: ze maakte een heel (klein) huisje van glas, midden in de natuur.

In de bossen bij haar woonplaats New Jersey bouwde ze een huisje van glas-in-lood ramen. Van alle 'muren' tot en met het dak: alles is van glas. De ontwerpen variëren van zwevende vogels in het plafond tot groene planten en kleurige figuren.

Neile gebruikt haar glazen huisje om te werken en te slapen als het weer het toelaat, hoewel ze er ook graag in de winter komt (koud! wel heel mooi in de sneeuw, zie de foto's..). Het is prachtig. Even alle praktische bezwaren daargelaten (geen verwarming, geen badkamer) zou je hier toch zo willen zitten?

Of (leuk lenteproject): maak zelf zoiets in je tuin van oude ramen!

 

? #glasscabin #glassceiling #barnowl #iloveowls #hawk #hawkstainedglass #skybluesky #greenhouse #artanddesign #architecture #birds #birdart #windows

Een bericht gedeeld door Glass Art + Butterfly Jewelry (@neilecooper) op

Spring means nights in the cabin?

Een bericht gedeeld door Glass Art + Butterfly Jewelry (@neilecooper) op

Goodnight, take care of yourselves out there??

Een bericht gedeeld door Glass Art + Butterfly Jewelry (@neilecooper) op

Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: only love can do that. -MLK

Een bericht gedeeld door Glass Art + Butterfly Jewelry (@neilecooper) op

Lees ook:  Sterren kijken vanuit een tiny house

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings