Deze wilde dieren overwinnen hun verlegenheid

27 februari 2015
184

Eekhoorns, vossen, herten en vogels...meestal zijn deze dieren schuw en kunt u ze alleen goed op de foto krijgen met een flinke lens. Voor de Finse fotograaf Konsta Punkka zijn ze echter totaal niet bang. Ze eten uit zijn hand en komen nieuwsgierig richting de camera; dat levert fantastische beelden op!
Wellicht komt dat ook door Punkka's bijzondere nevenfunctie, op zijn website vermeldt hij namelijk ook dat hij 'eekhoornfluisteraar' is..
konsta punka5 konsta punka4 konsta punka2 konsta punka3 konsta punka7 konsta punka11 konsta punka10 konsta punka9 konsta punka8 konsta punka12 konsta punka13 konsta punka14 konsta punka15 konsta punka6 konsta punka
 
 

Lees ook:  86-jarige man laat met Instragramfoto's zien dat het leven zonder opsmuk schitterend is

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontdek de schoonheid van Nederlandse wandelgebieden

Ingrid Bergman | Dualiteit

Op vakantie naar de Malediven: activiteiten om te doen

Backpacken in Mexico: de top 5 plaatsen die je moet bezoeken

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings