11 prachtige verzamelingen die laten zien hoe kleurrijk de natuur is

19 februari 2018
511

Fotografe Emily Blincoe maakt prachtige kleur arrangementen en legt die met haar camera vast. Door zorgvuldig allerlei objecten op kleurschakering en nuances te ordenen, lukt het haar om van zelfs de meest gewone dingen heel bijzondere verzamelingen en kleurpaletten te maken.  

Emily haalt haar inspiratie uit gezichten om zich heen, vormen, kleuren, licht en alledaagse kleine momentjes. Ze is bijna altijd wel met haar hond Eleanor te vinden in het hoge gras tussen Austin en Nashville, Verenigde Staten.

Artikel gaat verder onder de afbeeldingen

Emily-Blincoe-2-640x640

Citrus-Fest-2014-Cross-Section-Fruit-Colour-Array

Salmonberry-Colour-Arrangement-by-Emily-Blancoe

tomaten

Tomato-Season-Cross-Section-Colours-by-Emily-Blancoe

Schermafdruk 2018-01-25 17.16.33

Meer dan alleen fruit en groente

Emily gebruikt voor haar verzamelingen vaak fruit en groente. De verschillende stadia van rijpheid geven een grote hoeveelheid kleurschakeringen en nuances in een en hetzelfde kleurspectrum. Stenen, bloemen, bladeren en eieren zijn echter eveneens geliefde voorwerpen. Emily weet ook daarmee prachtige taferelen te creëren.

ei

for-the-birds-Colour-Eggshell-Arrangement-by-Emily-Blancoe

Schermafdruk 2018-01-25 17.14.10

bladeren

Blue-to-Red-Pebble-Colour-Arrangement-by-Emily-Blancoe

Ook kunstenares Julie Seabrook maakt gebruik van alle kleuren die de natuur te bieden heeft. Haar kleurrijke composities maakt ze van bijvoorbeeld veren, bladeren of schelpen.

Lees ook:  Vijf keer dromen over reizen die later weer mogen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down