Deze sjaals geven vleugels

10 september 2014
67

Prachtige patronen tekenen de kledingstukken van ontwerpster Roza Khamitova. Zij lanceerde in 2011 haar eigen kledinglijn geïnspireerd door haar fascinatie voor de natuur.
De kleinste details, van de vleugel van een vlinder, de aderen die door een blad lopen of een verdwaalde veer op de grond: ze vormen de basis voor een bijzondere en originele kledinglijn. De sjaals vinden wij het meest tot onze verbeelding spreken.
We kunnen het niet laten om onze armen te spreiden en onze 'vleugels' te bewonderen! De sjaals zijn te koop op de webshop van Etsy.
sjaals vleugels5 sjaals vleugels4 sjaals vleugels3 sjaals vleugels2 sjaals vleugels sjaals vleugels6

 
 

Lees ook:  Haal de natuur in huis!

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Tips voor een duurzaam leven

Tips voor een betere nachtrust

De voordelen van 3 essentiële oliën

Een gezond lichaam krijgen en behouden doe je zo!

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings