Deze rugzakken hebben gegarandeerd een sterke sportieve uitstraling

18 december 2020
249

Dé rugzak bestaat niet meer. Tegenwoordig zijn er zowel chique rugzakken, stijlvolle rugzakken, reisrugzakken en rugzakken die geschikt zijn voor naar school en naar het werk. De ware rugzak heeft echter altijd super sportieve kenmerken. Daar is deze immers voor uitgevonden. Hier drie toppers. 

Surfers, mountainbikers, snowboarders en wind- en kitesurfers wisten het al: een rugzak is onmisbaar voor wie regelmatig sporten gaat en de natuur in wil. Het merk Dakine is ontstaan uit de ervaringen van deze sporters en daarom zijn de rugzakken van Dakine zo enorm geschikt voor deze doelgroep. Sportiever wordt het niet.

Dakine rugzak: een must voor sporters

Het gaat hier om ergonomisch ontworpen rugzakken, compleet met luchtvering in het deel dat op de rug rust. Dat biedt een geweldige rugbescherming. Voor sporters een must. Zo’n Dakine rugzak biedt bovendien veel ruimte voor alle mogelijke spullen die meegedragen worden, inclusief ruimte voor waterflesjes en sportdranken. Sommige rugzakken hebben zelfs een apart compartiment voor natte kleding. Handig!

Hilfiger rugzak: chique sportief

De rugzakken van Tommy Hilfiger staan bekend om hun chique sportieve uitstraling. Dat is een prachtige combinatie want het betekent dat je zo’n rugtas eigenlijk altijd met je mee kunt dragen. Ofwel voor sportieve activeiten, ofwel mee naar het strand of het bos om ene heerlijke wandeling te maken. Een Tommy Hilfiger tas heeft sowieso al een sportieve uitstraling door het kleurgebruik. Het bekende blauw, rood en wit van Hilfiger wordt overal in doorgezet.

Een van de meest bijzondere en sportieve exemplaren is de geruite Signature backpack. Inderdaad, helemaal in tartan ruitjesstof uitgevoerd en met een uitstraling om door een ringetje te halen. Een klasse apart, deze Hilfiger rugzak. Dit is sportief met een twist.

Lees ook:  Marja Koppen (64) laat zien: je hoeft niet rijk te zijn om er goed uit te zien!

Superdry: sportief in vintage stijl

Superdry timmert al jaren aan de weg met de bekende rugzakken met het grote logo van Superdry erop. Hier huist het sportieve karakter in de unieke combinatie van Vintage Americana met Japanse graphics, gebundeld in een Britse stijl. Sommige rugzakken zijn eenvoudig van snit, anderen blinken uit in print, kleur of vormgeving. Een Superdry rugzak toont echter altijd sportief en draagt heel comfortabel.

Kies je voor een Dakine voor jouw stoere outdoor activiteit, ga je voor een Superdry rugzak om dagelijks mee naar school te dragen en de Hilfiger om je laptop in mee te nemen naar het werk? Alles kan, maar de sportieve uitstraling ervan staat als een huis. Bij iedere rugzak net weer even anders vormgegeven en daarom hebben ze stuk voor stuk een sterke sportieve uitstraling.

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down