Snijkunstwerken van gevallen bladeren

28 november 2019
608

Omid Asadi was vroeger ingenieur en bokskampioen in Iran, maar nu is hij kunstenaar. Hij maakt de meest ingenieuze kunstwerken van verdorde bladeren. Door met een mes urenlang te snijden creëert hij beelden waar je graag langer naar wilt kijken en waar je steeds nieuwe dingen in kunt ontdekken. 

Met een naald en een mesje

Omid geeft toe dat deze kunstwerken veel tijd kosten om te vervaardigen. Maar dat vindt Omid niet erg. Hij ontwikkelde van jongs af aan een grote liefde voor de natuur en maakte als kind al figuurtjes in bladeren en rozenblaadjes met een naald. Hij maakt zijn creaties om te laten zien dat we de gewone dingen in het leven vaak niet opmerken, totdat ze onder onze aandacht worden gebracht. Hij wil graag mensen anders naar de dingen doen kijken.

Zie de kunstenaar aan het werk

Onder de foto's vind je een filmpje waarin je Omid aan het werk ziet en waarin hij vertelt over zijn kunstwerken. Hij wil de gevallen bladeren, die in zijn ogen kunstwerken op zich zijn, een tweede leven geven. "Als ze bloemen zouden heten, zouden we ze niet zo behandelen." Je kunt Omid volgen via zijn website en zijn Instagram.

 

 

befunky_par3

slfpo

d-21

gear10a

klgh

new-image-7

pez5

self42o1

dsn6

sol2

 

 

Bekijk hieronder het korte filmpje waarin Omid vertelt over zijn creaties, zijn manier van werken en zijn liefde voor gevallen bladeren.

 

Deze kunstenaar lijkt pentekeningen te maken, maar in werkelijkheid is het prachtige uitgesneden papierkunst.

Lees ook:  Deze schilderijen zijn geschilderd op...veren !

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down