Deze kunstige dierschetsen zijn gemaakt van draad

23 oktober 2015
428

De sculpturen van David Oliviera zien er op het eerste gezicht uit als gekrabbelde potloodschetsen, maar zijn in werkelijkheid driedimensionale dieren die prijken in de ruimte! Juist het rommelige en robuuste maakt deze werken zo bijzonder, een ogenschijnlijk vormeloos hoopje draad krijgt opeens een gezicht als leeuw of schildpad.
David Oliviera 1 Kunstige dierschetsen gemaakt van draad | Paradijsvogels Magazine Kunstige dierschetsen gemaakt van draad | Paradijsvogels Magazine Kunstige dierschetsen gemaakt van draad | Paradijsvogels Magazine Kunstige dierschetsen gemaakt van draad | Paradijsvogels Magazine
[hr]
Gegrepen door deze kunstvorm? Bekijk ook de sprookjesachtige draadsculpturen van Robin Wright...
[hr]
Kunstige dierschetsen gemaakt van draad | Paradijsvogels Magazine Kunstige dierschetsen gemaakt van draad | Paradijsvogels Magazine Kunstige dierschetsen gemaakt van draad | Paradijsvogels Magazine
[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]
[hr]

Lees ook:  Geborduurde werken van aquarel | Sabatina Leccia

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down