Deze kunstenares bewerkt haar foto's met borduurkunst

13 juli 2017
1196

Aline Brant is een Braziliaanse fotografe die fotografie met borduurwerk combineert. Aline tracht in haar foto's zowel liefde als sensibiliteit te vangen waarmee ze de vrouwelijke kant wil benadrukken. Zo wordt een portret van een vrouw voorzien van een aureool en groeien er bloemetjes uit de oren van een stoere man.

Vrouwen die andere vrouwen inspireren

Een andere reden voor Alina om haar foto’s van borduurwerk te voorzien, is om het werk van schrijver en psychoanalist Clarissa Pincola Estés te eren. Zij is onder andere bekend van de wereldwijde bestseller Women who run with wolves. In Nederland uitgebracht onder de titel 'De ontembare vrouw'.

Meer van haar werk zien? Neem dan even een kijkje op haar instagram.

In dit filmpje zie je hoe Aline te werk gaat.

---~*----*~---- @rodrigo_damasio

Een bericht gedeeld door Aline Brant (@alinebrant) op

Aline Brant 1 Aline Brant 2 Aline Brant 3 Aline Brant 4 Aline Brant 5 Aline Brant 6 Aline Brant 7 Aline Brant 8 Aline Brant 9 Aline Brant 10 Aline Brant 11 Aline Brant 12 Aline Brant 13 Aline Brant 14 Aline Brant 15 Aline Brant 16 Aline Brant 17 Aline Brant 18

Aline Brant 19

Benieuwd naar meer bijzondere borduurwerken? Deze kunstenares geeft oude, alledaagse objecten een nieuwe uitstraling met een kunstig geborduurd jasje.

Lees ook:  Gerecyclede tijdschriften worden prachtige insecten

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

Eindelijk wonen op jezelf, hoe pak jij dat aan?

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down