Kunstenares maakt thee van bloemen

2 juli 2017
198

De Russische kunstenares Malina Malinovaya heeft twee passies: thee en bloemen. Deze passies combineert zij in haar betoverende Floral tea story-serie. Malina arrangeert bloemen en bladeren op een speelse manier op een tafelblad en creëert met behulp van een theeset de illusie dat de bloemen overstromen uit de theekopjes.

In elke fantasievolle foto zie je de hand van Marina die een theekopje of -mok vasthoudt, terwijl de bloemen eruit lijken te springen. Deze bloemen creëren dankzij de slimme manier waarop de kunstenares ze op tafel heeft gelegd de illusie dat ze dienst doen als hete en bloemig geurende damp. Door hier en daar een los takje of bloemblaadjes toe te voegen wordt het een delicaat geheel.

Je kunt alle werken van Marina vinden op instagram. Hier deelt ze ook foto’s van haar handgemaakte sieraden en andere kunstwerken met bloemen. Ze wordt geïnspireerd door haar liefde voor de natuur en dat zie je goed in al haar werken terug.

Mooi!

MM 1

MM 2

MM 3

MM 4

MM 5

MM 6

MM 7

MM 8

MM 9

MM 10

MM 11

MM 12

MM 13

MM 14

MM 15

MM 16

MM 17

MM 18

Meer bloemenkunst zien? Bekijk dan dit artikel over schitterende bloemenkransen. 

Lees ook:  Scherven brengen geluk

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings