Een kunstenaar werkte 10 jaar aan deze grot. En het resultaat is adembenemend!

21 april 2016
75

Deze man spendeerde de afgelopen 10 jaar onder de grond. Ra Paulette is echter niet de typische kluizenaar, maar een kunstenaar die deze grot tot een bijzondere ruimte omvormde, vol tunnels, licht en prachtige patronen in de stenen wanden. Paulette's missie is om een plek te creëren waar mensen kunnen komen voor 'spirituele herbezinning en persoonlijk welzijn'. Daarnaast wilde hij iets maken wat een volledig autonoom idee was. Als kunstenaar werkte hij vaak in opdracht, in deze korte documentaire vertelt hij dat hij daar wel klaar mee is: "Ik ben niet de kwast, en mijn opdrachtgever is niet de schilder." Hij komt over als een man van extremen: een dergelijk project is niet iets wat je even in de weekenden erbij doet, noch wat een gemiddelde persoon zo lang in zijn eentje volhoudt..eigenhandig bracht hij al het zand en stenen - kruiwagen voor kruiwagen - naar buiten.

Of je hier nu uiteindelijk komt voor een spirituele ervaring of om je te verbazen over dit werk van één man, mooi is het zeker.

ra paulette2 ra paulette3 ra paulette4 ra paulette5 ra paulette6 ra paulette7 ra paulette8 ra paulette9 ra paulette10 ra paulette11 ra paulette12 ra paulette13 ra paulette15

 

[hr]

Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Dit is de grootste grot ter wereld en nog geen 800 mensen zijn er geweest

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Wat jij kan doen tegen de snel stijgende gasprijs

Verhuizen naar Spanje, waar moet je allemaal aan denken?

De weg terug naar jezelf vinden — 6 tips om jezelf te vinden

De beste metaalsoorten voor sieraden

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings