Deze kunstenaar werkt samen met de natuur voor zijn openluchtsculpturen

5 juli 2017
203

Eerder schreven we al over de prachtige natuurkunstwerken van de Britse kunstenaar Andy GoldsworthyHij produceert openluchtsculpturen met de eindeloze dingen die de natuur te bieden heeft: gras, ijs, sneeuw, takken, bladeren en stenen. Je kunt het zo gek niet bedenken of Andy weet er met zijn innovatieve geest een prachtig kunstwerk mee te maken.

In dit artikel laten we een nieuwe selectie van zijn werken zien: sommige in perfecte harmonie met de natuur, andere juist in een intrigerend contrast.

AG 1  AG 3 AG 5 AG 6 AG 7 AG 8 AG 9 AG 10 AG 11 AG 12 AG 13 AG 14 AG 15

Standfoto RIVERS AND TIDES


AG 19 AG 20 AG 21 AG 22

AG 26 AG 27 AG 28

Lees voor meer landschapskunst het artikel over kunstenaar Sam Dougados. Hij gebruikt het strand als zijn canvas en maakt de mooiste mandala's!

Lees ook:  24 dingen die ik na 56 jaar denk te weten

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

Onbezorgd leven met een woonverzekering

Hoe verzorg je je lichaam het beste?

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings