Deze kerstkaartjes zorgen voor nieuw leven

864 VIEWS
Deze kerstkaartjes zorgen voor nieuw leven

Heeft u wel eens een ‘plantbaar’ kerstkaartje ontvangen? De kerstkaarten en -slingertjes van Niko Niko brengen niet alleen een warme boodschap, maar zorgen na de feestdagen ook voor nieuw leven. In het voorjaar begraaft u ze, en ze groeien uit tot vrolijke bloemen!

Niko Niko is een Nederlands bedrijfje. Zij ontwikkelen allerlei mooie producten onder de noemer ‘plantable happiness’ oftewel ‘plantbaar geluk’ allerlei cadeau producten die gemaakt zijn van plantbaar papier. In de webshop vindt u allerlei prachtig ontworpen ansichtkaarten, maar bijvoorbeeld ook plantbare confetti. Leuk detail: niko niko betekent ‘say cheese’ in het Japans. Cadeautjes om blij van te worden dus!


Kaart nieuw 1Kerstkaarten die voor nieuw leven zorgen | Paradijsvogels MagazineKERST_GARLAND kleinerKerstkaarten die voor nieuw leven zorgen | Paradijsvogels MagazineKerstkaarten die voor nieuw leven zorgen | Paradijsvogels Magazine


Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

Lees ook:  8 bijzondere kerstmarkten in Duitsland

MEER INSPIRATIE

De bijzondere levensvisie van een man die in een zandkasteel woont
Opgeruimd staat netjes: 8 kleine tips om te ontspullen
Ode aan de lente: 10 citaten over dit heerlijke jaargetijde
Deze asielhonden krijgen speurles als uitlaatklep