Deze kerstkaartjes zorgen voor nieuw leven

5 december 2015
453

Heeft u wel eens een 'plantbaar' kerstkaartje ontvangen? De kerstkaarten en -slingertjes van Niko Niko brengen niet alleen een warme boodschap, maar zorgen na de feestdagen ook voor nieuw leven. In het voorjaar begraaft u ze, en ze groeien uit tot vrolijke bloemen!
Niko Niko is een Nederlands bedrijfje. Zij ontwikkelen allerlei mooie producten onder de noemer 'plantable happiness' oftewel 'plantbaar geluk' allerlei cadeau producten die gemaakt zijn van plantbaar papier. In de webshop vindt u allerlei prachtig ontworpen ansichtkaarten, maar bijvoorbeeld ook plantbare confetti. Leuk detail: niko niko betekent 'say cheese' in het Japans. Cadeautjes om blij van te worden dus!
[hr]
Kaart nieuw 1Kerstkaarten die voor nieuw leven zorgen | Paradijsvogels MagazineKERST_GARLAND kleinerKerstkaarten die voor nieuw leven zorgen | Paradijsvogels MagazineKerstkaarten die voor nieuw leven zorgen | Paradijsvogels Magazine
[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  5 x zo richt je je tuin gezellig in!

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

Eindelijk wonen op jezelf, hoe pak jij dat aan?

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down