Deze Japanse poppenmaker is de rust zelve

29 augustus 2015
182
japanse poppenmaker

Creatief bezig zijn is rustgevend. Schilderen, tuinieren, koken, schrijven: velen van ons verliezen zich er volledig in, en vinden zichzelf tegelijkertijd helemaal terug. En wat blijkt? Ook kijken naar iemand anders die creatief bezig is geeft rust. Kijk maar eens naar onderstaand filmpje van een Japanse poppenmaker. Zijn beheerste vakmanschap werkt bijna hypnotiserend...

Een andere, prachtige vorm van vakmanschap is het maken van potten. In een klein dorpje in Korea proberen de pottenkunstenaars de traditie van rust, eenvoud en spirituele ingetogenheid te bewaren. Bekijk het filmpje van meesterkeramist Lee Hyuang Gu waarin de klei op de draaitafel zich langzaam in zijn handen vormt.
[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Thee drinken in een vogelnest op 10 meter hoogte

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

Onbezorgd leven met een woonverzekering

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings