Deze Instagramaccounts geven je gegarandeerd reisinspiratie voor Nederland

165 VIEWS
Deze Instagramaccounts geven je gegarandeerd reisinspiratie voor Nederland

Nu verre reizen maken een stuk lastiger is, ontdekken we massaal hoeveel moois we eigenlijk dicht bij huis hebben. Kan jij nog wel wat reisinspiratie voor Nederland gebruiken? Van deze Instagramaccounts krijg je spontaan zin om op pad te gaan in eigen land!

@Bestofnetherlands

Opgericht door Debyanna en met 62k volgers een grote hit: @bestofnetherlands. Meerdere keren per dag worden er foto’s gedeeld van alle iconische plekken in Nederland, waarbij de nodige posts van tulpenvelden en mooie grachtenpanden natuurlijk niet mogen ontbreken.

reisinspiratie voor Nederland
© Bestofnetherlands

@Holland_Photolovers

Een heel team aan moderators is verantwoordelijk voor de kiekjes op @Holland_Photolovers. Het account is al helemaal een aanrader voor natuurliefhebbers. Je vindt hier namelijk weinig foto’s van steden en juist veel indrukwekkende beelden van natuurgebieden en wildlife. Dat ze daarbij van macrofotografie houden is duidelijk!

reisinspiratie voor Nederland
© Holland Photolovers

@WelkomteruginNL: reisinspiratie voor Nederland in Coronatijd

Het account @WelkomteruginNL is in Coronatijd speciaal in het leven geroepen om toerisme in eigen land te stimuleren. Hier gaat het duidelijk niet alleen om de mooie plaatjes maar zeker ook om concrete tips om er zelf op uit te trekken. Van de Waddeneilanden tot bijzondere overnachtingen, watersport op de Maasplassen of safari in de Beekse Bergen: ideeën opdoen voor een minivakantie is met dit account een makkie. Met de hashtag #welkomteruginNL kan je ook je eigen foto’s van Nederland delen. Tijd voor avontuur om de hoek!

Lees ook:  Bij deze pluktuinen in Nederland kun je zelf fruit plukken
reisinspiratie voor Nederland
© WelkomteruginNL

@Dutchreview

Het online magazine @DutchReview is opgericht voor internationals in Nederland. Ze delen tips voor praktische zaken maar ook heel wat reisinpiratie voor Nederland, zoals leuke adresjes in steden, bijzondere plekken in de natuur en must sees tijdens een dagje of weekendje weg. Een mooie verzameling reistips dus en fijne plaatjes om doorheen te scrollen.

reisinspiratie voor Nederland
© DutchReview

@Super_Holland

Onder het motto ‘Holland Windmills Tulips & More’ delen de moderators van @Super_Holland de mooiste plaatjes van Nederland die er op Instagram rondzwerven met hun 68k volgers. Dat doen ze vaak met wel heel artistieke beelden waarbij bekende bezienswaardigheden vanuit een uniek perspectief op de foto zijn gezet. Reisinspiratie gegarandeerd en bovenal een aanrader voor (reis)fotograferen om leuke ideetjes op te doen voor de volgende keer dat je op pad gaat!

reisinspiratie voor Nederland
© Super_Holland

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

MEER INSPIRATIE

Ontdek historisch Nederland tijdens een bezoek aan de Hanzesteden
Een roadtrip over de Zuid-Limburgse Mergellandroute
Tips voor zomers dagje Amersfoort
Slot Loevestein, het bekendste kasteel van Nederland