Deze Instagramaccounts geven je gegarandeerd reisinspiratie voor Nederland

3 juli 2020
141
reisinspiratie voor Nederland

Nu verre reizen maken een stuk lastiger is, ontdekken we massaal hoeveel moois we eigenlijk dicht bij huis hebben. Kan jij nog wel wat reisinspiratie voor Nederland gebruiken? Van deze Instagramaccounts krijg je spontaan zin om op pad te gaan in eigen land!

@Bestofnetherlands

Opgericht door Debyanna en met 62k volgers een grote hit: @bestofnetherlands. Meerdere keren per dag worden er foto's gedeeld van alle iconische plekken in Nederland, waarbij de nodige posts van tulpenvelden en mooie grachtenpanden natuurlijk niet mogen ontbreken.

reisinspiratie voor Nederland

© Bestofnetherlands

@Holland_Photolovers

Een heel team aan moderators is verantwoordelijk voor de kiekjes op @Holland_Photolovers. Het account is al helemaal een aanrader voor natuurliefhebbers. Je vindt hier namelijk weinig foto's van steden en juist veel indrukwekkende beelden van natuurgebieden en wildlife. Dat ze daarbij van macrofotografie houden is duidelijk!

reisinspiratie voor Nederland

© Holland Photolovers

@WelkomteruginNL: reisinspiratie voor Nederland in Coronatijd

Het account @WelkomteruginNL is in Coronatijd speciaal in het leven geroepen om toerisme in eigen land te stimuleren. Hier gaat het duidelijk niet alleen om de mooie plaatjes maar zeker ook om concrete tips om er zelf op uit te trekken. Van de Waddeneilanden tot bijzondere overnachtingen, watersport op de Maasplassen of safari in de Beekse Bergen: ideeën opdoen voor een minivakantie is met dit account een makkie. Met de hashtag #welkomteruginNL kan je ook je eigen foto’s van Nederland delen. Tijd voor avontuur om de hoek!

reisinspiratie voor Nederland

© WelkomteruginNL

@Dutchreview

Het online magazine @DutchReview is opgericht voor internationals in Nederland. Ze delen tips voor praktische zaken maar ook heel wat reisinpiratie voor Nederland, zoals leuke adresjes in steden, bijzondere plekken in de natuur en must sees tijdens een dagje of weekendje weg. Een mooie verzameling reistips dus en fijne plaatjes om doorheen te scrollen.

reisinspiratie voor Nederland

© DutchReview

@Super_Holland

Onder het motto ‘Holland Windmills Tulips & More’ delen de moderators van @Super_Holland de mooiste plaatjes van Nederland die er op Instagram rondzwerven met hun 68k volgers. Dat doen ze vaak met wel heel artistieke beelden waarbij bekende bezienswaardigheden vanuit een uniek perspectief op de foto zijn gezet. Reisinspiratie gegarandeerd en bovenal een aanrader voor (reis)fotograferen om leuke ideetjes op te doen voor de volgende keer dat je op pad gaat!

reisinspiratie voor Nederland

© Super_Holland

Lees ook:  Fietsen in Zuid-Limburg

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De bonsaiboom-verzorggids: alles wat je moet weten over het snoeien & verzorgen van de bonsai

De zuiverende werking van de zoutlamp en betekenis hiervan

Het sterrenbeeld Tweeling: eigenschappen en karakter

Wat is een mala ketting, en waar gebruik je hem voor?

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings