Generaties wisselen van kleding

7 mei 2019
480

In Azië is het verschil tussen jonge en oude generaties nog sterker dan in onze westerse cultuur; de traditionele stijl van veel ouderen staat in schril contrast met de verwesterde, hedendaagse outfits van hun (klein)kinderen.

In deze fotoserie wisselden zij van kleding, enerzijds om te laten zien dat ondanks de modernisering er nog veel traditionele cultuur zichtbaar is, en anderzijds om te laten zien dat de oudere generaties slechts 'een kledingruil verwijderd zijn' van hun nakomelingen.

Volgens de fotograaf wilden met name de (groot)ouders na de fotoshoot het liefst de rest van de dag in hun nieuwe uitrusting rond blijven lopen..

young-and-old-switch-clothing-spring-autumn-qozop-5 young-and-old-switch-clothing-spring-autumn-qozop-4 young-and-old-switch-clothing-spring-autumn-qozop-3 young-and-old-switch-clothing-spring-autumn-qozop-2 young-and-old-switch-clothing-spring-autumn-qozop-1 young-and-old-switch-clothing-spring-autumn-qozop-6

Fotografie: Qozop

Bron: Bored Panda

 

Lees ook:  Nieuwe huisdichter Robin Kerkhof

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down