Deze geheime minibibliotheek in het bos is de droom van elke boekenliefhebber

3744 VIEWS
Deze geheime minibibliotheek in het bos is de droom van elke boekenliefhebber

Houd je van lezen in een stille omgeving? Waar je je echt helemaal kunt afsluiten van de buitenwereld zodat je volledig in een andere wereld kunt opgaan? Dan gaat je hart waarschijnlijk sneller kloppen van deze minibibliotheek in het bos. Een plek die volledig is ingericht om ongestoord te kunnen wegkruipen met een mooi boek. 

Knisperend vuur, warme dekens en heel veel boeken

In een bos in New York heeft een familie dit huisje laten bouwen door Studio Padron als plek voor de ultieme leeservaring. De Hemmelig Rom (wat in het Noors ‘geheime kamer’ betekent) is gebouwd van de eikenbomen die werden gekapt om het in de buurt gelegen woonhuis neer te kunnen zetten.

Grote balken vormen meteen de boekenplanken voor een uitgebreide verzameling leesvoer. De bibliotheek bevat alles wat je nodig hebt als boekenliefhebber: een zacht bed met veel kussens en dekens, een fauteuil om in weg te kruipen, een houtkachel voor de aangename warmte en het geruststellende geluid van knisperend vuur, grote ramen met uitzicht op het bos om af en toe even bij weg te dromen en natuurlijk heel veel boeken. Dit zouden wij ook wel in onze tuin willen hebben!

zrrJdeM5Hc5gO7wbQXBA_hemmeligroomstudiopadron3

0Zn7ajGtWZjhtWoX-N9f_hemmeligroomstudiopadron4

1Vw7rlc9QQkcmC6IokGU_hemmeligroomstudiopadron2

JAuav8HoTJnCQB4TN-bd_hemmeligroomstudiopadron7

rn3SBm9IF8sEKz5tEhFA_hemmeligroomstudiopadron1

Secluded library cabin is your dream retreat - Hemmelig Rom Credit: Jason Koxvold/Studio Padron

 

Zou je ook wel willen overnachten tussen de geur van nieuwe boeken? Of gewoon de hele nacht kunnen lezen in ontelbare pareltjes? Dat kan in deze boekwinkel in Parijs.

MEER INSPIRATIE

Rendieren spotten in stijl
Duurzamer wonen? Overweeg dan om zonnepanelen te installeren en andere maatregelen te nemen
Met 10 verdiepingen is dit de grootste boomhut ter wereld
Dit curieuze verlaten kasteel heeft een duizelingwekkend mooi interieur