Deze geheime minibibliotheek in het bos is de droom van elke boekenliefhebber

4 januari 2018
386

Houd je van lezen in een stille omgeving? Waar je je echt helemaal kunt afsluiten van de buitenwereld zodat je volledig in een andere wereld kunt opgaan? Dan gaat je hart waarschijnlijk sneller kloppen van deze minibibliotheek in het bos. Een plek die volledig is ingericht om ongestoord te kunnen wegkruipen met een mooi boek. 

Knisperend vuur, warme dekens en heel veel boeken

In een bos in New York heeft een familie dit huisje laten bouwen door Studio Padron als plek voor de ultieme leeservaring. De Hemmelig Rom (wat in het Noors 'geheime kamer' betekent) is gebouwd van de eikenbomen die werden gekapt om het in de buurt gelegen woonhuis neer te kunnen zetten.

Grote balken vormen meteen de boekenplanken voor een uitgebreide verzameling leesvoer. De bibliotheek bevat alles wat je nodig hebt als boekenliefhebber: een zacht bed met veel kussens en dekens, een fauteuil om in weg te kruipen, een houtkachel voor de aangename warmte en het geruststellende geluid van knisperend vuur, grote ramen met uitzicht op het bos om af en toe even bij weg te dromen en natuurlijk heel veel boeken. Dit zouden wij ook wel in onze tuin willen hebben!

zrrJdeM5Hc5gO7wbQXBA_hemmeligroomstudiopadron3

0Zn7ajGtWZjhtWoX-N9f_hemmeligroomstudiopadron4

1Vw7rlc9QQkcmC6IokGU_hemmeligroomstudiopadron2

JAuav8HoTJnCQB4TN-bd_hemmeligroomstudiopadron7

rn3SBm9IF8sEKz5tEhFA_hemmeligroomstudiopadron1

Secluded library cabin is your dream retreat - Hemmelig Rom Credit: Jason Koxvold/Studio Padron

 

Zou je ook wel willen overnachten tussen de geur van nieuwe boeken? Of gewoon de hele nacht kunnen lezen in ontelbare pareltjes? Dat kan in deze boekwinkel in Parijs.

Lees ook:  Deze kunstenaar brengt schilderijen van Picasso tot leven in 3D

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down