Deze automaat voorziet je van een kort verhaal terwijl je wacht

13 juli 2017
130

Een groot deel van ons leven bestaat uit wachten. Wachten op de trein, wachten tijdens het shoppen op je partner of vriendin en ga zo maar door. Wachten is ontzettend saai en met slecht weer al helemaal niet te doen voor de koukleumen onder ons. Nu is er een uitvinding op de markt gebracht om het wachten een beetje draaglijker te maken: de short story-automaat.

Korte literaire hoogstandjes

De short story-automaat voorziet je van een kort literair verhaaltje om te lezen terwijl je wacht. Afhankelijk van de tijd die je moet wachten kies je tussen verhaaltjes die je in 1, 3 of 5 minuten leest, het onderwerp is een verrassing.

De short story-automaat wint aan populariteit

Het is een uitvinding van Short Édition en werd voor het eerst geïntroduceerd op het Charles de Gaulle-vliegveld in Frankrijk. Daar is het zo’n succes gebleken, dat er steeds meer van verschijnen. Hopelijk zijn ze binnenkort ook in Nederland te vinden.

Het is een heerlijk alternatief op je smartphone die in de meeste wachtsituaties als afleiding dient. Wellicht geeft het verhaal je inspiratie, zet het je aan tot denken of houd je het bij je om het later nog eens te lezen. Of je geeft het door aan een andere wachtende, zo levert het ook nog eens sociaal contact op.

Hier volgen vast een paar foto’s zodat je ze niet kunt missen:

Short stories 1 Short stories 2 Short stories 3 Short stories 4 Short stories 5

Lees voor meer inventieve uitvindingen ook dit artikel over een robot die zijn eigen gedichten componeert en schrijft op het strand.

Lees ook:  Een magische bloemenzee

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Onbezorgd leven met een woonverzekering

Hoe verzorg je je lichaam het beste?

Waarom heb je een leuke, creatieve hobby nodig?

De rustgevende aura kleur blauw

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings