Deze advocaat zegde haar baan op om miniatuurmeubels te maken

9 april 2016
352
emily boutard

Twee jaar geleden werkte de Australische Emily Boutard nog als advocaat. Al jaren droomde ze van iets anders: het maken van mini-huisjes en dito meubels. Op een dag besloot ze om het roer om te gooien en haar droom achterna te gaan.

Wanneer je denkt dat deze kleine meubels geschikt zijn voor de zgn. tiny houses dan moeten we je teleurstellen: het zijn echt minimeubels op poppenhuisformaat. Ondanks de kleine afmetingen zijn ze groots in ontwerp: Emily Boutard neemt zo veel mogelijk details over van de 'echte' versies - van houtsnijwerk tot tegeldesign, en zelfs de schildering op een pot.

"Ik hou van architectonische geschiedenis, de meeste inspiratie voor mijn minuscule creaties haal ik uit 19e eeuwse boeken en historische teksten", vertelt Emily. De statige oude huizen en inrichtingen zijn inderdaad erg mooi, hoewel het vijftiger jaren huis met Deens design er ook mag wezen!

Grote dromen in klein formaat. Een lust voor het oog..

emily boutard emily boutard emily boutard emily boutard emily boutard emily boutard emily boutard emily boutard emily boutard emily boutard emily boutard emily boutard emily boutard emily boutard

[hr]

Op haar website legt Emily voor een paar exemplaren in leuke tutorials uit hoe ze deze kleine meubels maakt.

emily boutard

 

 

Lees ook:  Stadswandeling Groningen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down