De wonderen van het bos

22 juli 2015
170

"De tijd dat Duitsland bedekt was met ondoordringbare bossen is helaas voorbij. Gecultiveerde landschappen, communities van mensen en agricultuur domineren. Maar er zijn nog steeds plekken, als eilanden in de landschappen, die eruit zien en voelen als een echt bos", aldus de Duitse fotograaf en filmmaker Thomas Knauer. Hij wil met deze korte film laten zien dat er nog steeds bos te ontdekken is dat 'echt' is, en iedereen er toe aanzetten om er - met respect - van te genieten. Van smeltende sneeuw tot ontluikende bloemen en dennenappels: je krijgt er zin van om naar buiten te gaan!
De wonderen van het bos | Paradijsvogels Magazine De wonderen van het bos | Paradijsvogels Magazine
 
 

Via Vimeo
Meer natuurfilms zien? Bekijk ook deze opnames van een mysterieus, lichtgevend bos waarvoor de makers 6 weken lang in het bos bivakkeerden. 
[hr]
Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen:
[mc4wp_form id="15395"]
 

Lees ook:  Het verhaal van de jongen en de echo

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings