De woeste schoonheid van de natuur geschilderd op een boomstam

3 mei 2016
343

Het vrije gevoel dat de weidse natuur belichaamt staat centraal in deze werken van kunstenares Cathy McMurray. Op een canvas van boomstammen maakt ze kleurrijke schilderingen van wilde landschappen waar je zo met een rugzak doorheen zou willen wandelen. Van oorsprong een stadsmens haalt ze haar inspiratie uit de woeste schoonheid van het Pacifische noordwesten. Inmiddels exposeerde ze over de hele wereld en werkt samen met o.a. mode- en voesdelmerken. Cathy gebruikt alleen hout dat als afval bestempeld is. Ook zo'n verfrissend stuk landschap een de muur? Ze zijn te koop via Etsy.

cathymcmurray cathymcmurray2 cathymcmurray3 cathymcmurray4 cathymcmurray5 cathymcmurray6 cathymcmurray7 cathymcmurray8 cathymcmurray9 cathymcmurray10 cathymcmurray12 cathymcmurray13

 

[hr]

Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Levensgrote kunstwerken in de sneeuw

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Wie of wat bepaalt de prijs van kunst?

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down