De winnaars van de Drone Awards 2020

28 oktober 2020
287

De Siena Awards maakten de winnaars bekend van hun luchtfotografiewedstrijd, de Drone Awards. Een selectie van 45 afbeeldingen die prachtige scènes onthullen, vastgelegd vanuit de lucht vanuit alle hoeken van de wereld.

Soms moet je eens omhoog kijken om prachtige taferelen te zien. De opnames van de Drone Awards zijn hiervan een uitstekende demonstratie. Deze wedstrijd, georganiseerd door de Siena Awards, beloont elk jaar de mooiste foto's die vanuit de lucht zijn gemaakt.

De Australische fotograaf Jim Picôt won de hoofdprijs voor zijn prachtige scène die hij in zijn eigen land vastlegde. Met de titel "Love Heart of Nature", onthult het een school van zalm in de vorm van een hart in groen water.

De 45 winnende en tweede foto's zullen worden gepresenteerd tijdens de tentoonstelling "Above Us Only Sky" op het 6e Siena Awards Festival, dat plaatsvindt van 24 oktober tot 29 november in de Accademia dei Fisiocritici in Siena, een van de oudste wetenschap musea in Italië.

Lees ook:  Natuurmeditatie: vossen in aanstekelijke ontspanning

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down