De wereld bezien vanuit een drone

20 februari 2020
229

Drones zijn een veelbesproken onderwerp: hun (toekomstige) toepassingen zijn eindeloos en kunnen een grote impact gaan hebben op het dagelijks leven van veel mensen. Zo kunnen ze wellicht ooit hulpgoederen vervoeren naar oorlogsgebieden, de zee ontdoen van afval, de brandweer assisteren bij het verkennen van gebouwen, boeren helpen bij het monitoren van gewassen, de situatie van bedreigde diersoorten in kaart brengen, mensen reanimeren in moeilijk toegankelijke gebieden, etc.

Maar ze geven simpelweg ook een uniek perspectief voor foto's! En dat is niet meer alleen voorbehouden aan professionele fotografen. Steeds meer particulieren hebben een drone en plaatsen hun beelden op Internet. Op de website dronestagr.am kan iedereen zijn mooiste drone-foto's en -filmpjes uploaden. Zo creëren we samen een nieuw perspectief op de wereld dat we steeds vaker zullen gaan tegenkomen. Wij zetten onze favoriete amateurfoto's op een rij.

Bandrelé Mayotte, bij Madagascar

Drones - Bandrele MayotteBrugge, België 

Drones - BruggeColorado Springs, Verenigde Staten

Drones - Garden of the Gods, Colorado SpringsGili Trawangan - Indonesië

Drones - Gili TrawanganVanuatu, bij Australie 

G1895873Polen (exacte locatie onbekend)

Drones - Pastek, PolandMelbourne, Australie 

Drones - Sandringham, Melbourne, VictoriaSantiago City, Filipijnen

DCIM100MEDIAOntario, Canada

Drones - Sundridge Ontario CanadaTraverse City, Michigan, Verenigde Staten

DCIM108GOPROWillis Tower, Chicago, Verenigde Staten

Drones - Willis Tower Chicago

Bron: dronestagr.am

Lees ook:  Sprookjesachtig: bloesem kleurt de rivier paars

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De tabaksplant snoeien & verzorgen

Een onvergetelijke vakantie bij Recreatiepark de Leistert in Limburg

Wat is kinetische kunst?

Zo organiseer je een Hawaii themafeest

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings