De vloer van een historische kerk wordt getransformeerd met kleurige bollen

25 januari 2021
139

Als weerspiegeling van de architectuur van de voormalige St. John's Church in North Lincolnshire, Verenigd Koninkrijk, is het specifieke werk van Liz West ontstaan met meer dan 700 veelkleurige bollen. Het kunstwerk draagt de titel - 'Our Colour Reflection'. Deze ronde spiegels die op de vloer van het nu 20-21 Visual Arts Center zijn geïnstalleerd, projecteren tinten geel, paars, rood, blauw en 11 andere kleuren op de balken die hen omringen, waardoor een kleurrijke dimensie wordt toegevoegd aan het 125 jaar oude gebouw. .

"Het werk verandert voortdurend, afhankelijk van hoe laat het is", vertelde West aan The Creators Project. "Als het donker wordt, weerkaatsen de schijnwerpers van de galerij op de gekleurde spiegels en sturen ze levendige kleurpunten naar het interieur van het voormalige kerkgebouw, waardoor de neogotische architectuur wordt verlicht."

Lees ook:  Een ode aan de literatuur

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Chakra kleuren: ontdek de verbanden en betekenissen

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Palo Santo: de magische krachten van dit heilige hout

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings