De trend van de moderne keuken

15 juni 2022
326
moderne keuken limburg

De moderne keuken is het hart van het huis. Het is de plek waar je veel tijd spendeert. Niet alleen om te koken en eten, de keuken kan namelijk ook een geschikte plek zijn om gezellig bij te kletsen of een boek te lezen. Is jouw keuken hoognodig toe aan een nieuwe look of ga je binnenkort verhuizen? Dan is het wellicht handig om op de hoogte te zijn van de laatste trends als het aankomt op een moderne keuken. In 2021 was namelijk de mat zwarte keuken één van dé trends van het jaar. Welke dat dit jaar zijn, vertellen wij je in deze blog.

Trend 1: Grijs en antraciete moderne keuken

Wil jij graag een stoere keuken? De meeste mensen kiezen dan voor zwart. Maar zwart kan een best heftige kleur zijn. Ben jij daar ook bang voor? Kies dan voor een gematigde kleur, zoals grijs of antraciet. De mogelijkheden betreft deze kleuren zijn enorm, omdat er veel verschillende soorten grijs en antraciet zijn. Daarnaast kunnen ook deze kleuren geleverd worden van hoogglans tot mat.

Trend 2: Pasteltinten

Ben jij juist op zoek naar wat meer kleur? Pasteltinten waren al een tijd erg populair en worden nu ook steeds vaker in de keuken toegepast. Waarbij we vorig jaar voornamelijk nog alleen mintgroene keukens zagen, zijn nu ook zandkleurige beige keukens helemaal hip. Een zandkleur geeft een warme tint aan een landelijke keuken, maar past ook perfect bij een moderne keuken in Limburg.

Trend 3: Duurzame keukenbladen in de moderne keuken

Een keuken kan op veel manieren vorm krijgen, zoals je kunt merken aan de trends. Maar als er één ding is waar een moderne keuken Limburg aan moet voldoen, dan is het duurzaamheid. Wat is herkenbaar aan een moderne keuken die rekening houdt met duurzaamheid? Denk bijvoorbeeld aan een waterbesparende kraan en het gebruik van duurzame materialen. Zo lijkt een aanrechtblad van graniet in eerste instantie een duurzame oplossing. Echter, de productie van zo’n blad is niet altijd even duurzaam. Wil je er zeker van zijn dat je kiest voor een duurzame oplossing? Een specialist in de buurt kan jou hierbij adviseren.

Lees ook:  3 mooie canvas prints voor in je woonkamer

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Dieren sport door de jaren heen

Wat zijn de beste 25 musea in Londen?

De interessante sporten van de oude Grieken en Romeinen

Haal de trends van 2023 naar jouw interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings