De toekomst is nu

23 juli 2015
233

We horen het zo vaak, het leven is te kort om niet te genieten. Maar tegelijkertijd is het zo vol met onbelangrijke beslommeringen, zorgen, dromen en plannen voor de toekomst. Staat u zichzelf toe om echt te genieten van het moment? Om echt daar te zijn waar u nu bent, met de mensen die er nu zijn, met de middelen die u nu hebt? Een korte maar krachtige film voor iedereen die soms vergeet te leven, of die zich juist allang heeft gerealiseerd: 'I have arrived', ik ben er al.
[quote text_size="medium"]
"Het is voor ons bijzonder nuttig om vooruit te kunnen kijken en plannen te maken. Maar het geeft geen zin om plannen te maken voor de toekomst, alleen maar om wanneer je daar bent, weer onderweg te zijn naar het volgende."
[/quote]
L

Meer inspiratie opdoen? Lees ook het bijzondere gedicht De Herberg van Rumi, over de verschillende emoties die het leven met zich meebrengt.
[hr]
Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen:
[mc4wp_form id="15395"]
[hr]
Bron: YouTube.com
Bron beeld: Matthias Rhomberg via flickr.com

Lees ook:  SWAG | True style never gets old

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De spirituele symboliek van de kraai

Het sterrenbeeld Leeuw: eigenschappen en karakter

Chakra kleuren: ontdek de verbanden en betekenissen

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings