De sterrenhemel van Namibië in 16.000 foto's

25 oktober 2014
77

Twee jaar fotograferen.. Fotograaf Marsel van Oosten maakte 16.000 nachtelijke foto's van de sterrenhemel in Namibië om dit filmpje te realiseren.
Waar we in Nederland zoveel lichtvervuiling om ons heen hebben dat we op een heldere nacht al goed moeten zoeken naar de Grote Beer, voelt het in Namibië alsof de sterren een ragfijne deken van licht spinnen die we bijna aan kunnen raken. Van Oosten won met dit filmpje de eerste prijs tijdens de 2012 Travel Photographer of the Year Awards.
Samen met zijn vrouw Daniela is Marsel bijna het hele jaar op pad - geen straf als je dit soort prachtige nachten mag aanschouwen.

Bron: Vimeo
 

Lees ook:  Het duurt lang om jong te worden

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Sieraden schoonmaken

Alles wat je moet weten over lemurische kristallen

Hoe ontstaan edelstenen?

Met een klein budget je huis stylen

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings