De spirituele betekenis van getallen

14 januari 2022
299

Volgens Pythagoras is niets toevallig maar wordt alles bepaald door getallen. Pythagoras leefde tussen 580 en 500 voor Christus en is één van de oudste numerologen die we kennen, maar numerologie bestaat al zolang er leven is. Pythagoras ontdekte dat de getallen 1 t/m 9, macrokosmisch, universele beginselen vertegenwoordigen. Getallen zijn het symbool van vermogens en gebeurtenissen. In getalen patronen ontdekte Pythagoras ook verklaringen van natuurlijke verschijnselen. Volkeren uit de oudheid communiceerden, als ze niet dezelfde taal spraken, door middel van getallen. Getallen zijn nu nog steeds de enige universele taal waardoor alle mensen met elkaar kunnen communiceren.

Toeval bestaat niet
Pythagoras zei; er is niets toevallig, alles bepaald door getallen. Pythagoras was filosoof, wiskundige en astronoom. Pythagoras zwierf van Egypte, waar hij 22 jaren verbleef en de mysteriën van sterren- en meetkunde leerde, naar het verre Oosten, waar hij zich verdiepte in reïncarnatie.

Als je je getallen kent, ken je jezelf
Pythagoras beroemde uitspraak is: ‘Alles bestaat uit getallen. Als u de getallen kent, kent u zichzelf’. Getallen beïnvloeden je karakter, geven je inzicht in wie je bent, wat je lot is en wat je zwakke en sterke punten zijn en. Getallen kunnen je vertellen hoe je gelukkig kunt leven, wat je in dit leven leren of afleren moet en hoe anderen je zien.

Getallen en je relatie
De betekenis van getallen kunnen je inzicht geven in je partner en vertellen waarom je partner op een bepaalde manier reageert. Helaas schrikt numerologie ons vaak af omdat wij denken dat het een ingewikkelde rekenmethode is. Er bestaan verschillende manieren om
ons getal of het getal van een ander uit te rekenen. Sommige berekeningen zijn ingewikkeld, maar voor iedereen is het nu mogelijk om binnen een paar seconden zijn of haar getal uit te rekenen. Online kun je je geboortedatum of volledige naam invullen en het getal wordt voor
je uitgerekend.

Lees ook:  Intermittent fasting

Jouw geboortegetal
Je geboortegetal is een belangrijk getal in de numerologie, je geboortedatum kan immers nooit veranderen of gewijzigd worden. Een geboortegetal onthult wat iemand aan of af moet leren en welk beroep bij iemand past.

Numerologie en de liefde
Ook de letters van een volledige naam staan voor een getal, als je de letters van jou of van je partners volledige naam omzet in getallen weet je wie hij of zij is. Het getal van je partner vertelt waarom hij of zij op een bepaalde manier reageert. Ook onthult numerologie of jullie
bij elkaar passen, welke lessen in de liefde je eerst moet leren zodat je relatie succesvol en gelukkig is. Numerologie geeft de antwoorden die wij zoeken in de liefde.

De Meestergetallen 11, 22 en 33
De getallen 11, 12 en 33 zijn in de numerologie bijzondere getallen, het zijn meestergetallen. Meestergetallen hebben een hogere trilling, een krachtige energie, waardoor de energie van een meestergetal sterker is. De getallen 11, 22 en 33 kunnen tot één getal worden gereduceerd, maar wordt voor deze getallen afgeraden. 11, 22 en 33 mensen vallen op door hun bijzondere kwaliteiten.

Betekenis van het meestergetal 11
Wanneer de som van een geboortedatum, het naamgetal of het getal van de geboortedag 11 is, wil dat zeggen dat diegenen extremer gedrag vertonen dan andere mensen. 11 mensen, zoals ze door numerologen genoemd worden, hebben een sterke intuïtie. Ze hebben de
gave dingen van twee kanten te bekijken. Op anderen komen 11 mensen mysterieus en gespannen over. In een relatie verwachten 11 mensen dat zijn of haar partner het eens is en dezelfde idealen nastreeft.

Lees ook:  De steen der liefde: de rozenkwarts

Betekenis van het meestergetal 22
22 mensen, als de geboortedag 22 is, of de som van het geboortegetal, of naamgetal 22 is, hebben een zeer hoge trillingswaarde. 22 mensen verlangen naar een betere wereld, zijn mensen zijn praktisch ingesteld en hebben leidinggevende capaciteiten. Ook hebben 22 mensen revolutionaire ideeën die ze kunnen verwerkelijken en zijn enorm vindingrijk.

Betekenis van het meestergetal 33 mensen
Is de som van een geboortedatum of naamgetal 33 heeft het getal 33 tweemaal de versterkte trilling van cijfer 3. Voor 33 mensen is de natuur, het klimaat en het milieu belangrijk. 33 mensen zijn optimistisch, taalgevoelig, populair en beginnen onmiddellijk iets nieuws na mislukkingen. Ze zoeken schoonheid in alles en iedereen. 33 mensen hebben veel aandacht nodig en omringt zich met mooie spullen.

Dit kan Numerologie ons vertellen
1. De soms van de getallen van een geboortedatum, naamgetal of geboortedag kunnen vertellen welk beroep het beste bij ons past.
2. Welke partner het beste bij ons past.
3. Numerologie kan vertellen wat ons geluksgetal is.
4. Numerologie weet wat ons telefoonnummer betekend.
5. Wat onze roeping in het leven is.
6. Welke levenslessen we moeten leren.
7. Welke kansen we moeten pakken.
8. Wat ons de komende jaren te wachten staat.
9. Wat onze positieve en negatieve kanten zijn.
10. Op welke uren van d dag we het beste presteren.

Persoonlijke getallen in de Numerologie uitrekenen.
Het lijkt moeilijk, maar het valt mee als je een paar keer geoefend hebt met het berekenen van je persoonlijke getallen. Het is de moeite waard om er even voor te gaan zitten. Wanneer het niet lukt zijn er online tal van sites te vinden die het voor je uitrekenen. Probeer het, je zult zeker geen spijt krijgen.

Lees ook:  Wat te doen bij pijnlijke voeten

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Met jouw fiets op vakantie: tips voor een veilige fietsvakantie

Kun je je yogamat ook als sportmat gebruiken?

Ontdek de geheimen van chakra healing

Meditatie voor chakra balans: ontdek hoe het werkt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings