De adembenemende pracht van de herfst in 19 foto's

25 oktober 2017
210

Het is herfst! De lucht wordt grijzer, het wordt vroeger donker en de bladeren vallen van de bomen. Sommige mensen houden ervan, anderen blijven terugverlangen naar de zomer en de zon. Fotografe Kristina Makeeva behoort tot de eerste categorie en brengt met haar foto's een ode aan de herfst.

Kristina benut de herfst om prachtige wandelingen te maken: van Londen tot in Moskou - en daar kwamen deze prachtige foto's uit. Meer zien? Je kunt Kristina volgen via Facebook en Instagram.

Moskou

makeeva 2

makeeva 5

makeeva 9

makeeva 11

makeeva 12

Londen

makeeva 1

makeeva 10

makeeva 13

makeeva 14

makeeva 15

makeeva 18

makeeva 19

makeeva 20

Groot-Brittannië

makeeva 4

Zwitserland

makeeva 6

Oostenrijk

makeeva 7

makeeva 3

Finland

makeeva 8

Nieuw-Zeeland

makeeva 16

 De wisseling van seizoenen blijft iets magisch. Deze foto's laten de transformatie van zomer naar herfst zien en het is adembenemend mooi!

Lees ook:  Dit zijn de mooiste dierenfoto's van het jaar

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings