De ingetogen schoonheid van de Groningse natuur

1700 VIEWS
De ingetogen schoonheid van de Groningse natuur

In ons drukke bestaan kunnen we af en toe wel wat rust en sereniteit gebruiken. De natuur biedt bij uitstek alles wat je nodig hebt om tot rust te komen. De Groningse Linda Heidema maakt graag foto’s van de Groningse natuur en post deze op haar Instagram pagina

Veel mensen denken we dat je ver van huis moet om rust te vinden en tellen de dagen af tot de vakantie. Maar eigenlijk hoef je helemaal niet ver te reizen om de rust van de natuur te ervaren. Het ligt namelijk precies onder onze neus. Nederland heeft prachtige landschappen, vrij voor iedereen om van te genieten.

Linda behoort tot de top 10 Instagrammers die de mooiste plekjes van Nederland voor je verzamelen op Instahotspots. Wij maakten een selectie van Linda’s foto’s, maar vergeet haar vooral ook niet te volgen op Instagram. Van koningspaarden, buffels, koeien en zwanen tot bospaden en close-ups van bloemen.

Je ziet het Groningse landschap zoals je het nog niet eerder hebt gezien. Prachtig!

Wandelen door het Nederlandse landschap? Wij hebben de vier mooiste wandelroutes in de vrije natuur in Nederland op een rij gezet. 

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

Lees ook:  Dagboek van mijn moeder | Onvergetelijke patatjes van Rhijnauwen

MEER INSPIRATIE

Een unieke voetmassage! 11x blotevoetenpaden in Nederland en België
Deze kaart toont alle plekken om te zwemmen in de Nederlandse natuur
Deze vrouw plant wilde tuinen van tulpen in het Nederlandse landschap
4 activiteiten die je een andere kijk geven op Terschelling