De ingetogen schoonheid van de Groningse natuur

25 oktober 2017
255

In ons drukke bestaan kunnen we af en toe wel wat rust en sereniteit gebruiken. De natuur biedt bij uitstek alles wat je nodig hebt om tot rust te komen. De Groningse Linda Heidema maakt graag foto's van de Groningse natuur en post deze op haar Instagram pagina

Veel mensen denken we dat je ver van huis moet om rust te vinden en tellen de dagen af tot de vakantie. Maar eigenlijk hoef je helemaal niet ver te reizen om de rust van de natuur te ervaren. Het ligt namelijk precies onder onze neus. Nederland heeft prachtige landschappen, vrij voor iedereen om van te genieten.

Linda behoort tot de top 10 Instagrammers die de mooiste plekjes van Nederland voor je verzamelen op Instahotspots. Wij maakten een selectie van Linda's foto's, maar vergeet haar vooral ook niet te volgen op Instagram. Van koningspaarden, buffels, koeien en zwanen tot bospaden en close-ups van bloemen.

Je ziet het Groningse landschap zoals je het nog niet eerder hebt gezien. Prachtig!

Een bericht gedeeld door Linda (@lindalaughs) op

Een bericht gedeeld door Linda (@lindalaughs) op

Een bericht gedeeld door Linda (@lindalaughs) op

Een bericht gedeeld door Linda (@lindalaughs) op

Wandelen door het Nederlandse landschap? Wij hebben de vier mooiste wandelroutes in de vrije natuur in Nederland op een rij gezet. 

Lees ook:  Bezienswaardigheden in Noorwegen die je niet mag missen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 6 allermooiste gedichten bij overlijden opa

Zo laat je jouw Toscaanse Jasmijn bloeien!

Babykamer inrichten? Bekijk deze checklist!

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings