De schoonheid van alle leeftijden in 60 seconden

7 december 2017
611

Je huid gaat een leven lang mee. Dat is de boodschap van dit filmpje, die de schoonheid van de verandering laat zien die ouder worden met zich meebrengt.

In het filmpje zien we 100 levensjaren in lichamen van elke vorm en kleur. "We willen iedereen laten zien, precies zoals ze zijn en we gaan ook niks retoucheren" aldus de maker van het filmpje. De langzaam ouder wordende huid laat het leven zien dat al is geleefd en alle ervaringen die deze vrouwen hebben opgedaan. Ook is het bijzonder om op deze manier te kijken naar de verschillende manieren van ouder worden. Allemaal met hun eigen schoonheid.

Ik kijk graag naar een oudere vrouw, omdat ik weet dat ik op haar ervaring kan vertrouwen.

Het filmpje is weliswaar een reclame voor een Noorse apotheek, maar toch kijken wij hier graag naar. In de reclame wereld zijn het wegwerken of verhullen van imperfecties eerder regel dan uitzondering, en dit filmpje laat zien dat het ook anders kan.

Het leven in 60 seconden

 

 

Ook bijzonder om te bekijken is het backstagefilmpje dat van de opnames is gemaakt. Hierin kunnen we zien hoe al deze meisjes en vrouwen poseerden voor de camera en hoe zulke opnames gemaakt worden. Ook vertellen twee deelnemende vrouwen over hun huid en hun eigen visie op het ouder worden. Beiden vertellen dat ze inmiddels anders kijken naar hun huid dan vroeger, ondanks dat ze meer dan 50 jaar in leeftijd verschillen. Erg inspirerend om twee sterke vrouwen zo aan het woord te zien. Het geeft moed!

Lees ook:  Daten na je 50e: het kan wat minder serieus

Achter de schermen bij: Het leven in 60 seconden

 

 

Lees hier het nuchtere en mooie gedicht dat Annie M.G. Schmidt schreef over ouder worden.

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Wie of wat bepaalt de prijs van kunst?

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down