De rimpels van Istanbul

30 juni 2015
119

In Istanbul sieren sinds kort metershoge gezichten de muren van huizen, viaducten en kantoren. Het zijn niet zomaar portretten: kunstenaar JR schilderde treffende gezichten van de oudere generatie van de stad. Hij zegt hierover: "Mijn project Rimpels van de Stad laat de gezichten zien van degenen die de geschiedenis hebben zien voltrekken in termen van economische groei, sociaal-culturele veranderingen, maar ook in de architectuur zelf. Het is de bedoeling dat de verhalen van de personen samensmelten met de die geschiedenis, en dat de inwoners van de stad zich bewust zijn op wiens schouders ze staan." Mooi om zo heden en verleden te verbinden.
Deze spannende fotoserie van dansers bovenop het dak van van de Opéra Garnier in Parijs is ook van zijn hand.
Rimpels van Istanbul | Paradijsvogels Magazine Rimpels van Istanbul | Paradijsvogels Magazine Rimpels van Istanbul | Paradijsvogels Magazine Rimpels van Istanbul | Paradijsvogels Magazine Rimpels van Istanbul | Paradijsvogels Magazine Rimpels van Istanbul | Paradijsvogels Magazine Rimpels van Istanbul | Paradijsvogels Magazine Rimpels van Istanbul | Paradijsvogels Magazine Rimpels van Istanbul | Paradijsvogels Magazine Rimpels van Istanbul | Paradijsvogels Magazine Rimpels van Istanbul | Paradijsvogels Magazine
Meld u aan voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen:
[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Kunstenares maakt reusachtige tekeningen van Antarctica met pastelkrijt

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Iemand verrassen met een boeketje bloemen door de brievenbus!

Het effect van de natuur op de mens

Hoe kun je optimaal genieten van je tuin?

De 5 leukste bed and breakfast accommodaties in de natuur

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings