De onstopbare kracht van de natuur

11 juni 2015
432

Op de één of andere manier blijft het fascinerend wanneer de natuur iets terug claimt. De vastberadenheid en kracht waarmee dit vaak gepaard gaat boezemen gepast ontzag in voor moeder aarde. Dat gevoel is ook sterk aanwezig bij het zien van onderstaande foto's: een oud Chinees vissersdorp is volledig overwoekerd door groene planten. Aan de mist te zien zal het er lekker vochtig zijn en hebben de planten wellicht niet eens zoveel tijd nodig gehad om alle huizen in hun groene deken in te kapselen.
Het moet een prachtige ervaring - en misschien ook een beetje spookachtig - zijn om door dit verlaten dorp te dwalen en te voelen hoe de huizen, ondanks hun vervallen aard, leven.
De kracht van de natuur | Paradijsvogels Magazine De kracht van de natuur | Paradijsvogels Magazine De kracht van de natuur | Paradijsvogels Magazine
In het Indiase dorp Mawsynram hebben de bewoners handig gebruik gemaakt van de kracht van de natuur: ze 'bouwen' namelijk levende bruggen van bomen die ze over de rivier laten groeien! Bekijk hier het resultaat.
Via Behance

Lees ook:  12 mooiste watervallen ter wereld

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down